TikTok videolarını indirmek için Kapsamlı Bir Kılavuz|TikFast


TikTok, hızlı tempolu, hafif yürekli ve görsel olarak uyarıcı içeriği için 2021'de 1 milyardan fazla indirme çeken, dünyanın en hızlı büyüyen video sosyal platformudur. İçeriğinin kalitesi giderek arttıkça, giderek daha fazla kullanıcı TikTok videosunu indirmek istiyor.

Öne çıkanları hızlı bir şekilde okumak için bu içindekiler tablosunu takip edin:

Orijinal TikTok Videosunu Mobil Cihaza Nasıl İndirirsiniz?

TikTok tarafından belirlenen indirme filigranına aldırmazsanız, bir TikTok videosunu indirmek zor değil.

1.Adım: TikTok'unuzu açın.

2.Adım: Videonun altındaki "Paylaş"a tıklayın.

3.Adım: "Videoyu Kaydet"e tıklayın.

Orijinal bir TikTok videosunu mobil cihazınıza başarıyla indirmek için üç kolay adım. Ancak bu, video indirmek isteyen çoğu kullanıcı için hala yeterli değil. Çoğu kişi, izlerken filigransız bir TikTok videosu indirmeyi bekler. Onlardan biriyseniz, lütfen aşağıyı okuyun.


Kaydet düğmesi olmadan TikTok videoları nasıl indirilir?

Neden ara sıra kaydet düğmesi olmayan bazı TikTok videolarına rastlıyoruz?

Bunun nedeni, TikTok'un içerik oluşturucular için kendi videolarına indirme izinleri eklemesi ve içerik oluşturucuların kendi videolarının kaydedilmesine izin vermeyi veya vermemeyi seçebilmesidir.

Ancak, videonun bağlantısını kopyalayıp bir üçüncü taraf video indirme sitesine yapıştırarak bu ayar bozulabilir.


3 Adımda Filigran Olmadan TikTok Videolarını Kolayca Kaydedin

Hepimiz bir TikTok videosunu indirdikten sonra videoda resmi LOGO'nun görüneceğini biliyoruz, bu nedenle giderek daha fazla kullanıcı onu ortadan kaldırmayı umuyor.

TikTok videolarını filigran olmadan kaydetmek, herhangi bir araç kullanmadan zor olabilir. Özellikle bazı makalelerde araçsız ama çok karmaşık yöntemleri öğrendiğinizde, belki başkaları araçlar yardımıyla birçok TikTok videosunu filigransız başarıyla indirmiştir.

Vakit kaybetmek istemiyorsanız ve filigransız TikTok videosunu bir an önce indirmek istiyorsanız, sadece 3 adım. (Bu muhtemelen sadece 1 dakikanızı alacaktır)

Adım 1: İndirmek istediğiniz video bağlantısını kopyalayın.

Bu, genellikle üçüncü taraf indirme sitelerine yapıştırmak için kullanılan birçok video indirme yöntemiyle çalışır.

Video bağlantısı, resimde gösterildiği gibi videonun >Ok >Bağlantıyı kopyala sağ alt kısmındadır. Video bağlantıları burada hem PC hem de mobil terminallerde bulunabilir;

Adım 1: İndirmek istediğiniz video bağlantısını kopyalayın.

Adım 2: Bağlantıyı web sitesine yapıştırın.

TikFast gibi birçok site, filigran olmadan TikTok videolarının ücretsiz olarak indirilmesini sağlar. https://tikfast.net/ adresinde bulabilirsiniz.

Normal web sitesi işleminde olduğu gibi, videonun bağlantısını TikFast'in indirme çubuğuna yapıştırdığınızda, "İndir" e tıklayın.

Adım 2: Bağlantıyı web sitesine yapıştırın.

Adım 3: İndirme türünü seçin.

TikFast, yalnızca TikTok videolarını filigran olmadan indirmekle kalmaz, aynı zamanda TikTok videolarının sesini de indirebilir, kullanıcılar ihtiyaçlarına göre seçim yapabilir.

Adım 3: İndirme türünü seçin.

İşte bu kadar, bunu bilgisayarınızda ve mobil web'de sadece üç adımda yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızda TikTok videoları izlemeye alışkınsanız, TikFast size başka, daha hızlı bir yol sunar ---- Chrome tarayıcı uzantısını kullanarak.


Chrome Uzantısı ile Filigransız TikTok Videoları Nasıl Daha Hızlı İndirilir?

Chrome uzantısını kullanmak, TikTok videolarını indirme verimliliğini hızlandıracaktır. TikFast uzantısı, 6 videoya kadar toplu indirmeyi destekler. Aşağıda TikFast tarayıcı uzantısını kullanma talimatları verilmiştir.

01 TikFast için Chrome uzantısını yükleyin.

https://tikfast.net/ adresinde veya Chrome web mağazasında "TikFast" araması yaparak bulabilirsiniz. Yükle.

https://tikfast.net/
https://chrome.google.com/webstore/detail/tikfast-filigrans%C4%B1z-tikto/enbpgklkminalibdialjfpkfejckhpfd?hl

02 TikTok videolarının her birinde gömülü TikFast logosu olup olmadığını görmek için tiktok.com'a gidin.

TikTok videolarının her birinde gömülü TikFast logosu olup olmadığını görmek için tiktok.com'a gidin.

03 Bir indirme yöntemi seçin.

Tek veya toplu indirmeyi seçebilirsiniz. İndir düğmesine tıkladıktan sonra web sayfası otomatik olarak TikFast'e geçecek ve yüklenecektir. Bu noktada videoyu izlemeye devam etmeyi seçebilirsiniz.

tek indirme
toplu

TikTok'ta Topluluk Kuralları

Herhangi bir platformdan video indirmeden önce lütfen o platformun telif hakkı yönergelerini dikkatlice okuyunuz, başkalarının telif haklarını ihlal etmenin yasa dışı olduğunu unutmayınız.

TikTok'un telif hakkıyla ilgili yönergeleri:

Telif hakkı, orijinal yazarlık eserlerini (ör. müzik, videolar) ve bir fikrin orijinal ifadesini (ör. bir videonun veya müziğin ifade edildiği veya oluşturulduğu belirli bir yol) koruyan, ancak altında yatan fikirleri veya gerçekleri korumayan yasal bir haktır. Marka, bir ürün veya hizmetin kaynağını tanımlayan ve ayırt eden bir kelime, sembol, slogan, tasarımdır. Herkesi orijinal içerik oluşturmaya ve paylaşmaya teşvik ediyoruz. Bir başkasının fikri mülkiyet haklarını ihlal eden içerik platformumuzda yasaktır ve bunun farkına vardığımızda kaldırılacaktır. Adil kullanım doktrini veya diğer geçerli yasalar gibi belirli koşullar altında telif hakkıyla korunan çalışmanın kullanımı veya bir ticari markanın referans vermek, yasal olarak yorum yapmak, eleştirmek, parodi yapmak, hayran sayfası oluşturmak veya bir ürün veya hizmeti incelemek için kullanılması yasaklanabilir. politikalarımızın ihlali olarak kabul edildi.

TikTok Topluluk Kuralları

Umarım bu kılavuz, farklı TikTok videoları indirirken size yardımcı olur!